Disclaimer

Algemene Disclamer
-Gebruik van producten is altijd op eigen risico.
- Wanneer er foto's opgestuurd worden wordt er direct toestemming gegeven voor het delen van de foto's. 

Retourneringsbeleid:
-Producten die op maat en naar wens gemaakt worden kunnen niet retour genomen worden
-Retouraanvraag binnen 14 dagen na ontvangst van het product aanvragen
-Alles wordt met de hand gemaakt en fouten zijn menselijk. Mocht er een fout voorgekomen zijn, wordt er in overleg een passende oplossing gevonden.

Wat is Biothane?
- Biothane is een kunststof leervervanger. Het bestaat uit een geweven kern met daarom kunststof coating.
- Biothane is zeer sterk. Onder normale omstandigheden zal het niet scheuren of breken. Biothane heeft een breekkracht van 160 tot 450 kg
- Biothane blijft altijd flexibel, je hoeft het niet in te vetten.
- Biothane neemt geen vocht op en verkleurt onder normale omstandigheden niet. (neon kleuren kunnen afgeven aan andere kleueren biothane, let hierop bij het opbergen)
- Biothane is zeer hygiënisch, gemakkelijk schoon te maken.

Fournituren:
- Biothane is heel sterk, maar de fournituren zijn vaak de zwakke plekken. Omdat de producten soms onverwoestbaar blijken, maar ik er altijd een zwakke plek in.
-Voorbeeld: Als een paard blijft hangen aan een stal, knapt het halster op de juiste plek zodat het paard zo min mogelijk verwondingen oploopt.
-Fabrieksfouten kunnen voorkomen in de fournituren, dit probeer ik natuurlijk van te voren te zien zodat ze weggegooid kunnen worden maar nogmaals, fouten maken is menselijk.
- Producten die niet goed droog worden opgeborgen, kunnen gaan roesten. Dit is normaal, maar niet goed voor de veiligheid. Aan te raden is om de producten na gebruik goed schoon EN droog te maken en dit ook bij te houden.
-RVS en messing fournituren roesten niet, messing heeft de neiging om na verloop van tijd te verkleuren.